EventsHighlights

Ξεκινά αύριο το Μουσικό και Κατασκηνωτικό Φεστιβάλ Fiesta Voio

FIESTA VOIO 2024

25 – 28 Ιουλίου
Εισιτήρια εδώ
Το FIESTA VOIO επιστρέφει δυναμικότερο από ποτέ. Ζείστε ένα τετραήμερο πάρτι γεμάτο μουσική, διασκέδαση και περιπέτεια. Το αγαπημένο σας φεστιβάλ ανανεώνει για τρίτη χρονιά το ραντεβού του με το κοινό, με ένα κορυφαίο line-up μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο δίπλα στον ποταμό Αλιάκμονα.
Τη σκηνή του φεστιβάλ θα τιμήσουν σπουδαίοι μουσικοι και ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής (Γιάννης Χαρούλης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Κότσιρας, Ιουλία Καραπατάκη, Αφοί Τσαχουρίδη), αλλά και τα πιο γνωστά ονόματα του εγχώριου Hip Ηop (Bloody Hawk, Dani Gambino, Μικρός Κλέφτης). Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα του FIΕSTA VOIO, στη σκηνή θα ανέβουν ο Σπύρος Γραμμένος, οι Fundracar και οι Κούπες. Οι συναυλίες θα συνοδεύονται από τους χαρακτηριστικούς ήχους των χάλκινων Βαλκανικών Μπαντών, αλλά και από ολονύκτιαDj sets (Kiki Botonaki, Two Names, Elias Kazais) που θα σας ταξιδέψουν σε μια μοναδική μουσική εμπειρία.

zipline, canoe kayak, παραπέντε).

Το πρόγραμμα

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΧΑΛΚΙΝΑΚΟΥΠΕΣΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
FUNDRACARΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣDANI GAMBINOΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣBLOODY HAWKΑΦΟΙ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ
DJ TWO NAMESDJ KIKI BOTONAKIDJ ELIAS KAZAIS

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα