EventsΑθλητισμός

Τουρνουά Green Volley “Ζήσης Δαζάνης” στην Καισαρειά: Ξεκίνησαν οι συμμετοχές!

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καισαρειάς ανακοινώνει τα εξής:

“Ανακοινώνουμε, μετά και την συναίνεση της οικογένειας, πως το φετινό τουρνουά Geen Volley, θα φέρει το όνομα “Ζήσης Δαζάνης”. Ενός παιδιού που έφυγε νωρίς, με καταγωγή από την Καισάρεια και με συμμετοχή στα τουρνουά τα τελευταία χρόνια. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως σύλλογοι, για να τιμήσουμε την μνήμη του. Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια που μας το επιτρέπει.”

Ο Μ.Π.Σ. Καισαρειάς και η Α.Ε. Καισαρειάς διοργανώνουν για συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά Green Volley. Το 7ο Τουρνουά Green Volley, προς τιμήν του αδικοχαμένου Ζήση Δαζάνη, θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καισαρειάς δύο διαφορετικά τριήμερα του Ιουλίου. Το πρώτο 19-20-21 Ιουλίου και το δεύτερο 26-27-28 Ιουλίου. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείστε στο τηλέφωνο 6978147746 (12:00 με 21:00). Ο μέγιστος αριθμός ομάδων είναι 12 και οι συμμετοχές γίνονται δεκτές έως 17/07/2019.

 

1 σχόλιο

ΠΆΡΙΣ 28 Ιουνίου 2019 at 18:29

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή σε όλους, για τον ΖΗΣΗ που έφυγε τόσο άδικα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα