LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Κριός

Καθώς εμβαθύνετε σε εσάς, τις αξίες σας και τις πιο επικίνδυνες επιθυμίες σας, αναπόφευκτα θα έρθετε αντιμέτωποι και με δυσάρεστες εξελίξεις, αλλά και συζητήσεις για το τι πρέπει να αλλάξει. Αλλά πάνω απ ‘όλα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλες οι επιλογές προέρχονται από καλά προσαρμοσμένες αξίες. Βρείτε τρόπους για να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας με τον κόσμο γύρω σας, παραμένοντας πιστοί στους εαυτούς σας και στις εξελισσόμενες αξίες σας.

Ταύρος

Ξεκινήστε την ημέρα σας ρωτώντας τους εαυτούς σας: Ποια παλιά όνειρα —είτε δικά σας είτε υπαγορευμένα από τους γονείς σας— ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια και απαιτούν να τα αποχαιρετίσετε; Καθαρίστε αυτό το χώρο στη ζωή σας, για να νιώσετε ότι είστε έτοιμοι για νέα πράγματα. Για να προχωρήσετε με μια ισχυρότερη αίσθηση της δικής σας εσωτερικής φωνής, μπορείτε να σκεφτείτε πώς οι προσδοκίες των γονιών σας ή οι κοινωνικοί κανόνες διαμόρφωσαν τα όνειρα που είχατε στο παρελθόν. Γυρίστε την πλάτη στο παρελθόν και τα ανεκπλήρωτα όνειρα που σας βαραίνουν για να βρείτε τη δική σας πυξίδα.

Δίδυμοι

Τα μεγάλα οράματα που έχετε μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, οπότε για να ανασυνταχθείτε καλό θα ήταν να σας φροντίσετε και να επικεντρωθείτε στα υλικά αγαθά, σε οτιδήποτε σας δίνει μια αίσθηση σταθερότητας. Ποια μεγάλα οράματα ή όνειρα επεκτείνονται αυτήν τη στιγμή στη ζωή σας και πώς προκαλούν την αίσθηση σταθερότητας και εσωτερικής ασφάλειας; Με απλά λόγια, μέσα σε όλη αυτή την αλλαγή και την ανάπτυξη, είναι σημαντικό να έχουμε κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς και γειωμένοι.

Καρκίνος

Καθώς αρχίζουμε να αποχαιρετούμε το καλοκαίρι, πάρτε τους νέους σας φίλους, συνεργαστείτε σε ένα νέο έργο ή ακόμα και κλείστε διακοπές της τελευταίας στιγμής με τον καλοκαιρινό σας αγαπημένο. Αναρωτηθείτε «Πώς μπορώ να δημιουργήσω ουσιαστικές αναμνήσεις με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει αυτή τη σεζόν πριν τελειώσει το καλοκαίρι;» Σκεφτείτε δραστηριότητες ή έργα που θα σας επιτρέψουν να ισχυροποιήσετε δεσμούς και να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις.

Λέων

Η επανεκκίνηση της καριέρας σας συνεχίζεται. Ποια παλιά έργα, «αποσκευές» και προσδοκίες μπορείτε να κλείσετε; Τι θέλετε να κυκλοφορήσετε και τι θέλετε να επιδιώξετε; Μην σκέφτεστε υπερβολικά τη διαδικασία, ώστε να μπορείτε να δείτε τι μπορείτε να εξερευνήσετε με την ψυχή σας. Σχεδιάστε συγκεκριμένες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να ολοκληρώσετε ένα παλιό εγχείρημα και να δημιουργήσετε μια καθαρή σελίδα για νέα εγχειρήματα.

Παρθένος

Αυτό που νομίζετε ότι χάσατε βρέθηκε τώρα. Ξεσκονίστε, λοιπόν, τα ρούχα σας και φροντίστε να μην ξεχάσετε να πιείτε το ελιξίριο του θάρρους και να ορθώσετε το ανάστημά σας. Αρχίστε να συγκεντρώνετε τους εσωτερικούς σας πόρους, τα συστήματα υποστήριξης ή τις αλλαγές στη νοοτροπία σας που θα σας ενδυναμώσουν καθώς προχωράτε.

Ζυγός

Οι ανακαλύψεις που έγιναν και οι αλλαγές στις οποίες έχετε δεσμευτεί δεν βρίσκονται πλέον στο μυαλό σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δημιουργήσετε εισόδημα ανεξάρτητα από το πόσο εξειδικευμένες είναι οι ιδέες σας. Μην περιορίζεστε σε ποια μορφή μπορείτε να τα φέρετε, ώστε να μπορείτε να διοχετεύσετε τις ιδέες σας με διαφορετικούς τρόπους.

Σκορπιός

Αν όλα είναι καθρέφτης, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεών σας, προς ποιον καθρέφτη τρέχετε και φεύγετε; Η μαεστρία, η πειθαρχία και η επίγνωση είναι οι τρεις σημαντικές δεξιότητες που πρέπει να έχετε για να ανταποκριθείτε ως το τέλος της εβδομάδας. Σκεφτείτε πώς οι αντανακλάσεις που βλέπετε μπορούν να σας οδηγήσουν προς μεγαλύτερη προσωπική ανάπτυξη και αυτοκυριαρχία και μην παίρνετε τίποτα «υπερβολικά» προσωπικό, ένα υγιές επίπεδο αποστασιοποίησης μπορεί να διευρύνει την επίγνωσή σας.

Τοξότης

Είναι μια μέρα με χαμηλούς τόνους, που σημαίνει ότι η εστίασή σας στον εαυτό σας είναι το κλειδί για το επόμενο στάδιο ανάπτυξης. Τι σημαίνει για εσάς η ιδέα της «αναγέννησης» αυτή τη στιγμή και πώς μπορείτε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας διανοητικά, συναισθηματικά και σωματικά για αυτήν; Σε γενικές γραμμές, είναι μια μέρα όπου δεν υπάρχουν σημαντικές αποφάσεις ή προκλήσεις που απαιτούν ρίσκο. Είναι μια μέρα που μπορείς να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς σε προσωπικά θέματα χωρίς να ανησυχείς για τις συνέπειες.

Αιγόκερως

Χρειάζεται μόνο να απαντήσετε σε αυτήν την ουσιαστική ερώτηση: Είστε έτοιμοι να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας για να αναζητήσετε το χαμένο κομμάτι του παζλ που λείπει; Όσο ασαφές κι αν ακούγεται αυτό, συχνά οι αλήθειες που μπορούν να μας δυσκολέψουν να επεξεργαστούμε, είναι οι ίδιες που μπορούν να μας οδηγήσουν στη δική μας ελευθερία.

Υδροχόος

Ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να κάνετε πιο δημιουργική την καριέρα σας. Κάντε λίστες. Απολαύστε το να πείτε όχι σε δυσάρεστες προσφορές. Τώρα είναι η ώρα να δημιουργήσετε ένα σχέδιο «επίθεσης» και να προστατέψετε τις «βάσεις» σας. Ποιες είναι οι βασικές αξίες που οδηγούν το δημιουργικό σας έργο; Πώς αντικατοπτρίζονται αυτές οι αξίες στα έργα που επιλέγετε και πώς εργάζεστε;

Ιχθύες

Αν θέλετε να ανεβείτε στην κορυφή, θα πρέπει να «καλέσετε». Επιλέξτε την πραγματικότητα από την ευγένεια και θα πάτε μακριά. Ποιοι είναι οι άνθρωποι στη ζωή σας, των οποίων τις προσωπικότητες θαυμάζετε; Ποια στοιχεία της καριέρας τους έχουν απήχηση σε εσάς και πώς μπορείτε να ενσωματώσετε παρόμοιες πτυχές στις δικές σας ζωές.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα