LifestyleΖώδια

Tι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σήμερα Πέμπτη, Κριέ, ντύνεται με τον μανδύα της σοβαρότητας και της πειθαρχίας, καλώντας σε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην εσωτερική σου αναζήτηση και τις εξωτερικές σου υποχρεώσεις. Το εξάγωνο με τον Κρόνο, σαν ένας παλιός σοφός σύμβουλος, σου ψιθυρίζει ότι η σταθερότητα και η υπευθυνότητα είναι τα κλειδιά που θα σου επιτρέψουν να προχωρήσεις. Όμως, το τετράγωνο με τον Ήλιο έρχεται σαν αντίξοος άνεμος, ταράζοντας τα νερά και προκαλώντας συγκρούσεις μεταξύ του «πρέπει» και του «θέλω».

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέσα σου, νιώθεις την ένταση να μεγαλώνει, καθώς τα αισθηματικά σου σείονται από την πίεση των καθημερινών αναποδιών. Οι προκλήσεις στο χώρο εργασίας, σαν αόρατοι γίγαντες, προσπαθούν να σε γονατίσουν, φέρνοντας άγχος και ανασφάλεια στην επικοινωνία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά μπορείς να χτίσεις κάτι ανθεκτικό, ακόμη κι αν το τετράγωνο με τον Ήλιο δοκιμάζει τις αντοχές σου. Εδώ, μέσα από τις σκιές των δυσκολιών, μπορείς να βρεις το φως της σοφίας, αν επιλέξεις να σταθείς δυνατός απέναντι σε ό,τι σε ταράζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ταύρε, η Πέμπτη ανοίγεται μπροστά σου σαν ένας χάρτης που σε καλεί να εξερευνήσεις νέες προοπτικές. Σήμερα οι φιλοδοξίες σου αναδεύονται μέσα σου, και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο έρχεται σαν αόρατη καθοδήγηση, να σου υπενθυμίσει ότι η υπομονή και η επιμονή είναι τα κλειδιά που θα ανοίξουν τις πύλες της επιτυχίας. Πρόσεξε, όμως, αφού το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο ίσως σου φέρει μια αίσθηση αναστάτωσης, καθώς καθημερινά θέματα ή επαγγελματικές υποχρεώσεις σε απομακρύνουν από τα συναισθήματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, η ένταση σιγοβράζει. Μην αφήσεις τις λεπτομέρειες της ρουτίνας να καλύψουν το πάθος που κρύβεις μέσα σου. Αν αισθάνεσαι ότι οι σχέσεις ή επαφές σου δοκιμάζονται, να ξέρεις πως αυτή η σύγκρουση θα σε οδηγήσει σε βαθύτερη κατανόηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στις επαγγελματικές σου επαφές, η μέρα υπόσχεται να σε ευνοήσει με ευκαιρίες για συνεργασίες που θα αντέξουν στον χρόνο, ενώ εσύ δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες της δουλειάς που παραδίδεις. Μην φοβηθείς να επενδύσεις στους ανθρώπους που σε στηρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Δίδυμε, σήμερα η Πέμπτη φέρνει μαζί της έναν αέρα που σε καλεί να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου, πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων που τόσο καλά χειρίζεσαι. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σε εξάγωνο με τον Κρόνο, ανοίγει μονοπάτια στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου ζητήματα, προσφέροντας την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τις αξίες σου. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον αναταράσσει τον τη δημιουργικότητά σου. Θέλεις να ασχοληθείς με πολλά, ταυτόχρονα, και είναι αμφίβολο το αν προλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικρατούν πιέσεις από τα κοινά συμφέροντα ή από βαθύτερα συναισθήματα που κρατάς θαμμένα μέσα σου. Στα αισθηματικά, ενδέχεται να αναδυθούν θέματα που θα σε κάνουν να δεις τις σχέσεις σου με μια διαφορετική ματιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σταθερότητα και η πειθαρχία που σου δίνει ο Κρόνος μπορούν να μεταμορφώσουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες, ειδικά αν αφορούν χρέη, κοινά οικονομικά συμφέροντα ή μία συνεργασία που σου φαίνεται ιδιαίτερα απαιτητική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καρκίνε, η Σελήνη στον Αιγόκερω, σήμερα Πέμπτη, ρίχνει φως στις πιο βαθιές πτυχές των σχέσεων και των συνεργασιών σου, προσκαλώντας σε να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα όσα μέχρι τώρα απέφευγες. Το εξάγωνο της με τον Κρόνο φέρνει μια αίσθηση ωριμότητας και σταθερότητας, κάνοντας σε να δεις πώς οι άλλοι γύρω σου μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς ως προσωπικότητα. Ωστόσο, μην παρασυρθείς από το συναισθηματικό φορτίο της ημέρας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει εντάσεις που μπορεί να εκφραστούν έντονα, κυρίως στο χώρο του σπιτιού ή με οικεία πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ζητήματα που ίσως νόμιζες πως είχες αφήσει πίσω σου αναδύονται ξανά, φέρνοντας στην επιφάνεια συναισθηματικές εκρήξεις και ανεκπλήρωτα παράπονα. Στα αισθηματικά, ενδέχεται να νιώσεις ότι οι προσδοκίες σου δεν ικανοποιούνται πλήρως.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αυτή η μέρα είναι ευνοϊκή για την καλλιέργεια των επαγγελματικών σου σχέσεων, όπου μπορείς να κερδίσεις από τη σοφία και την εμπειρία αυτών που εμπιστεύεσαι. Είναι μια ευκαιρία να χτίσεις γερά θεμέλια στις συμφωνίες σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέοντα, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει τη δύναμη της πειθαρχίας και της οργάνωσης μέσα σου. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση με αποφασιστικότητα, όμως το εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνει τη μεταμόρφωση. Αυτή έρχεται όχι μόνο σε υλικό επίπεδο, αλλά και στις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Ωστόσο, ο Ήλιος προειδοποιεί με το αιχμηρό του τετράγωνο. Υπάρχει η πιθανότητα σύγκρουσης ανάμεσα στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου μέσα στην Πέμπτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά γεμίζεις άρρητα συναισθήματα και υπόγειες ενέργειες. Η ένταση που αισθάνεσαι ίσως προέρχεται από αμφιβολίες ή ανασφάλειες. Όμως, η ειλικρινής επικοινωνία μπορούν να διαλύσουν τα σύννεφα με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι ο στρατηγός της σκακιέρας, σχεδιάζοντας προσεκτικά κάθε επαγγελματική κίνησή σου. Κάθε απόφαση έχει σημασία και η υπομονή θα ανταμειφθεί, αρκεί να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν αναποδιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα Πέμπτη, Παρθένε, η Σελήνη στον Αιγόκερω ξυπνά τη δημιουργική σου πλευρά, καλώντας σε να εκφραστείς με τρόπους που γεμίζουν την ψυχή σου με χαρά και ενθουσιασμό. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο σε ενθαρρύνει να χτίσεις γερά θεμέλια στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα με τους ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερη σημασία για σένα. Πρόσεξε όμως, αφού το τετράγωνό της με τον Ήλιο προκαλεί μια εσωτερική ένταση, κάνοντας σε να αισθανθείς ότι πρέπει να επανεξετάσεις τις αξίες σου ή τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους πόρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καρδιά σου αναζητά τη σταθερότητα, αλλά ταυτόχρονα ψάχνει για πάθος και ζωντάνια. Στα αισθηματικά σου η επικοινωνία και η ειλικρίνεια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να διαλύσεις κάθε αμφιβολία και να φέρεις ξανά την αρμονία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι έτοιμος να βάλεις νέες επαγγελματικές ιδέες σε εφαρμογή, αλλά πρέπει να διατηρήσεις την ισορροπία μεταξύ καινοτομίας και σταθερότητας. Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι σταδιακός, και οι σχέσεις που χτίζεις με τους συνεργάτες σου θα αποδειχθούν σημαντικές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη στον Αιγόκερω σου φέρνει μια αίσθηση σταθερότητας και ανάγκη να εστιάσεις στο σπίτι και τις ρίζες σου. Βρίσκεται εξάγωνο με τον Κρόνο, μα και τετράγωνο με τον Ήλιο, οπότε σου δίνει τη σοφία να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της καθημερινότητας με υπομονή και σύνεση, αλλά κατά στιγμές θα αισθάνεσαι πως παραμερίζεις τις ανάγκες σου. Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις μπορεί να φαίνονται βαριές, αλλά, καταφέρνεις να βρεις τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην φοβηθείς να ανοίξεις την καρδιά σου στα ερωτικά και να μιλήσεις για τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Προσπαθείς να κτίσεις κάτι σταθερό και να επαναφέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου, αλλά πρέπει να το κάνεις με προσεκτικές κινήσεις και χωρίς να αφήσεις τον φόρτο εργασίας να σε καταβάλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Πέμπτη, Σκορπιέ, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε παρακινεί να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και τις επαφές σου. Λέξεις, σκέψεις, και ιδέες ρέουν με ευκολία, και είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς ή να λύσεις παρεξηγήσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Παρατηρείται υπευθυνότητα στις προσωπικές σου δημιουργικές προσπάθειες, και τώρα είναι η στιγμή να χτίσεις κάτι με διάρκεια, είτε αυτό είναι ένα νέο πρότζεκτ, είτε μια σχέση που έχει βάθος. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Ήλιο αναδύει κάποιες συγκρούσεις μέσα σου, καλώντας σε να αποδείξεις την αξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου δοκιμάζονται, αλλά με την ειλικρίνεια και την ικανότητα να εμβαθύνεις στα συναισθήματά σου και των άλλων, μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Μην φοβάσαι να εκφράσεις τις πιο ευάλωτες πλευρές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αναζητάς τρόπους να ενδυναμώσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις και να χτίσεις γερά θεμέλια για το μέλλον. Η σκληρή δουλειά θα αποδώσει καρπούς αν δείξεις υπομονή και επιμονή. Η πειθαρχία θα σε βοηθήσει να βάλεις τάξη στις σκέψεις και τα σχέδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα Πέμπτη, Τοξότη, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να εστιάσεις στην υλική σου ασφάλεια και τους πόρους σου. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο σου προσφέρει την πειθαρχία και την σοβαρότητα που χρειάζεσαι για να χτίσεις μακροχρόνια σταθερότητα. Δώσε προσοχή, όμως, αφού με το τετράγωνό της με τον Ήλιο αναμένεται μια εσωτερική σύγκρουση που προκύπτει από τις συναναστροφές σου. Τώρα είναι η στιγμή να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να επενδύσεις σε ό,τι έχει πραγματική αξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αναζητάς συναισθηματική σιγουριά. Στα ερωτικά σου επιδιώκεις σταθερότητα, όμως μην ξεχνάς ότι η πραγματική αγάπη είναι μια συνεχής δέσμευση και εξερεύνηση. Άφησε τα συναισθήματά σου και τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνιστάται να σκεφτείς μακροπρόθεσμα τι είναι καλύτερο για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν τώρα μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη σταθερότητα, αρκεί να τις αντιμετωπίσεις με προσοχή και στρατηγική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα Πέμπτη, Αιγόκερε, η Σελήνη λάμπει μέσα σου, φωτίζοντας την προσωπική σου εξέλιξη και τις φιλοδοξίες σου. Νιώθεις ότι είναι η στιγμή να αναλάβεις τα ηνία της ζωής σου και να καθορίσεις την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο σε γεμίζει με σοφία και υπομονή, βοηθώντας σε να επικεντρωθείς στους στόχους σου με πειθαρχία. Βέβαια, η σκληρή της όψη με τον Ήλιο προκαλεί λίγες εντάσεις στα εργασιακά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις την απαίτηση για σταθερότητα και συνέπεια στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε κάνει να δεις τις σχέσεις σου με πιο σοβαρά. Μίλησε ανοιχτά για να βρεις τρόπους να εδραιώσεις την αγάπη και την εμπιστοσύνη με κάποιον ξεχωριστό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η στιγμή είναι κρίσιμη για να επαναξιολογήσεις την επαγγελματική και οικονομική στρατηγική σου και να δεις πού χρειάζεται να βάλεις περισσότερη ενέργεια και αφοσίωση. Η σκληρή δουλειά θα αποδώσει καρπούς, κάνε υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Πέμπτη έφτασε, σήμερα, Υδροχόε, όπου η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στους Ιχθείς σου προσφέρει την υπομονή και την πρακτικότητα που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τυχόν ανασφάλειες ή φόβους. Από την άλλη, βέβαια, κάποιες κρίσεις ιδεολογίας μπορεί να ξεσπάσουν κι αυτό το γεγονός προκαλείται από τη σκληρή όψη Σελήνης και Ήλιου που κάνει τον εσωτερικό σου κόσμο να σείεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να αποσυρθείς για λίγο από τον έξω κόσμο, να βρεις τη σιωπή που χρειάζεσαι για να ανασυντάξεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Ακόμη και για τα ερωτικά, η περίοδος αποτελεί διάλειμμα αυτογνωσίας που θα σε βοηθήσει στο μετέπειτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν και μπορεί να είναι μια ήσυχη ημέρα στα επαγγελματικά, μην υποτιμάς τη σημασία της οργάνωσης και του προγραμματισμού. Το να θέσεις τις βάσεις για μελλοντικά σχέδια μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι έτοιμος όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για δράση.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με την κοινότητά σου και τις φιλίες σου. Η θετική της όψη με τον Κρόνο σου δίνει την πειθαρχία που χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου με σοβαρότητα, με την συμβολή των άλλων. Η ανάγκη σου να δημιουργήσεις κάτι ουσιαστικό, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο γύρω σου, γίνεται πιο ισχυρή από ποτέ. Ωστόσο, ο Ήλιος φέρνει στην επιφάνεια κάποιες προκλήσεις γύρω από την επικοινωνία και τις καθημερινές σου συναλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι φιλίες μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σου, φέρνοντας φρεσκάδα και ανανέωση στη συναισθηματική σου κατάσταση. Επικοινωνείς με τον σύντροφό σου μέσα από κοινές δραστηριότητες και στόχους, ή κάνεις νέες επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά νιώσεις ότι δυσκολεύεσαι να εκφράσεις πλήρως τις ιδέες σου ή ότι οι συζητήσεις που έχεις δεν οδηγούν πουθενά. Μην το αφήνεις να σε αποθαρρύνει, καθώς είναι προσωρινό και σύντομα θα βρεις τον δρόμο σου ξανά.

oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα