LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

Κριός

Αφού θέσετε τους στόχους σας και σκιαγραφήσετε το σχέδιό σας για να τους επιτύχετε, το κλειδί για να παραμείνετε σε καλό δρόμο είναι να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την ενέργειά σας. Σε μια καθημερινότητα που συχνά ευνοεί την εξουθένωση, είναι εύκολο να κατακλυστείτε από τη λίστα υποχρεώσεων σας. Βάλτε ως προτεραιότητα τη σύνδεση με το σώμα σας και να ελέγχετε τακτικά πώς νιώθετε.

Ταύρος
Καθώς θέτετε στόχους για αυτή τη νέα Σελήνη, αφήστε στον εαυτό σας χρόνο να συγκεντρώσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας χωρίς να βιαστείτε να πάρετε μόνιμες αποφάσεις. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να αναγνωρίσετε πότε τα πράγματα κυλούν ομαλά και πότε είναι απαραίτητη μια δημιουργική στροφή. Αυτή η προσέγγιση σάς βοηθά να ενεργείτε από μια θεμελιωμένη αίσθηση εσωτερικής ασφάλειας, προστατεύοντάς σας από το να βασίζεστε σε εξωτερικά πρότυπα που δεν μπορούν πραγματικά να καταγράψουν τη βαθύτερη ανάπτυξή σας.

Δίδυμοι
Όταν αντιστεκόμαστε στην αλλαγή, δεν εξελισσόμαστε. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανοίξει το μυαλό σας πέρα ​​από τις συνηθισμένες προοπτικές σας και σκεφτείτε τις γκρίζες ζώνες. Μπορεί να προκύψει μια κατάσταση που θα αμφισβητήσει αυτό που πάντα πίστευες. Ποιες πεποιθήσεις σας ή προοπτικές σας περιορίζουν να δείτε τον κόσμο από το διαφορετικές οπτικές γωνίες και πώς θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ανοίξει το μυαλό σας αν τις αμφισβητήσετε;

Καρκίνος
Αποφύγετε να εμπλακείτε στον έλεγχο κάθε στόχου στη λίστα σας. Για να επιτύχετε να έχετε μία καθαρή σκέψη, το να παραμένετε προσγειωμένοι σας βοηθά να παραμένετε παρόντες. Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ιδανικό περιβάλλον για να ριζώσουν και να ανθίσουν οι δημιουργικές σας ιδέες;

Λέων
Αντί να παίζετε με ιδέες, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση. Ένα άνοιγμα στους πόρους και τα οικονομικά σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε νέα εγχειρήματα που αποφέρουν χρήματα. Ποιους πόρους ή δεξιότητες διαθέτετε επί του παρόντος που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε οικονομικές ευκαιρίες εκτός των παραδοσιακών πλαισίων;

Παρθένος
Μια προσωπική «επανεκκίνηση» θα μπορούσε να φρεσκάρει τους στόχους σας, την αυτοεκτίμηση και τα άτομα που επιτρέπετε σε αυτή τη νέα εποχή της ζωής σας. Σκεφτείτε ποιες πτυχές του εαυτού σας είστε έτοιμοι να αλλάξετε και ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να ξεκινήσετε αυτόν τον εσωτερικό μετασχηματισμό.

Ζυγός
Είναι εύκολο να συνδέσουμε την αυτοεκτίμησή μας με το πόσο πολύτιμοι φαινόμαστε στους άλλους, οδηγώντας μας συχνά στην υπερδέσμευση, ανεξάρτητα από το αν οι προσπάθειές μας εκτιμώνται ή αναγνωρίζονται.

Σκεφτείτε μια στιγμή που παρατήσατε υπερβολικά τον εαυτό σας για ένα έργο ή ένα projecgt και αισθανθήκατε εξουθενωμένος μετά. Τώρα είναι μια ιδανική στιγμή για να επανασυνδεθείτε με αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς, κάνοντας επιλογές που δεν απαιτούν να θυσιάσετε την ευημερία σας.

Σκορπιός
Συχνά χρειάζεται να απωθήσετε τα κοινωνικά πλαίσια και το καθήκον σας είναι να αντισταθείτε στη σκέψη ότι πράγματα που σας αξίζουν δεν έχουν θέση.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προσδιορίσετε τη «ζώνη του ταλέντου» σας — μπορεί να έχετε περισσότερες από μία. Πώς επηρεάζουν οι κοινωνικές προσδοκίες τις αποφάσεις σας και πώς μπορείτε να παραμείνετε πιστοί στη μοναδική σας πορεία;

Τοξότης
Πριν προσφέρετε βοήθεια σε έναν φίλο ή συνάδελφο, αναρωτηθείτε: “Είναι το νευρικό μου σύστημα ήρεμο και ισορροπημένο;” Μερικές φορές, απλά πρέπει να τους ενημερώσετε ότι θα επικοινωνήσετε ξανά μαζί τους εντός 48 ωρών, καθώς αυτό σας επιτρέπει να αξιολογήσετε εάν έχετε την ικανότητα να τους υποστηρίξετε.

Το να θυσιάσετε τη συναισθηματική, ψυχική και σωματική σας ευεξία για να επιδιώξετε την επιτυχία δεν χρειάζεται να είναι μέρος της εξίσωσης. Απλώς δεν αξίζει τον κόπο.

Αιγόκερως
Μια εποχή μεγάλων αλλαγών και περιπέτειας πλησιάζει. Δεν θα ξέρετε πού πηγαίνετε μέχρι να φτάσετε εκεί, οπότε ετοιμάστε ό,τι χρειάζεστε για να νιώσετε εξοπλισμένοι.

Μόλις αποφασίσετε ότι είστε έτοιμοι για αυτό το νέο ταξίδι, απαντήστε με ειλικρίνεια σε αυτήν την ερώτηση: Ποια βασικά στοιχεία —και χειροπιαστά και άυλα— χρειάζεται να έχω μαζί μου για να νιώσω ασφάλεια;

Υδροχόος
Θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς παρά εξωστρεφείς. Εστιάστε στην εσωτερική έκφραση. Η κλήση έρχεται από μέσα, επιτρέποντάς σας να κάνετε όνειρα που δεν είναι ακόμη έτοιμα για έκθεση.

Καρφιτσώστε αυτές τις ερωτήσεις στο ημερολόγιό σας: Ποια όνειρα ή ιδέες έχουν αναπτυχθεί σιωπηλά μέσα μου και δεν έχω μοιραστεί ακόμη με άλλους; Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν ασφαλή, υποστηρικτικό χώρο που να εμπνέει και να με βοηθήσει για να ανθίσει ο εσωτερικός μου κόσμος χωρίς εξωτερική πίεση;

Ιχθύες
Εκμεταλλευτείτε αυτή τη νέα Σελήνη για να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας και να εξαλείψετε οτιδήποτε μη ουσιώδες, ειδικά σχετικά με το πού και με ποιον επενδύετε τον χρόνο σας.

Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση μόνο και μόνο επειδή το ημερολόγιό σας είναι ανοιχτό. Καθαρίζοντας το πρόγραμμά σας, δημιουργείτε ψυχικό χώρο για περισσότερες συναρπαστικές ευκαιρίες. Ενισχύστε τα όριά σας, αν το «όχι» είναι πρόκληση για εσάς.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα