LifestyleΖώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη, μία ημέρα μετά την έκλειψη του μήνα είναι στο δικό σου ζώδιο Κριέ, τονίζοντας άμεσα τις προσωπικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες. Βέβαια η Πέμπτη με την αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρει στιγμές έντασης στις σχέσεις σου, είτε με φίλους, είτε με συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σου. Παρόλα αυτά, η θετική όψη εξαγώνου της Σελήνης με τον Δία, σήμερα, σου προσφέρει μια ευκαιρία να επαναφέρεις την ισορροπία μέσα από ανοιχτή επικοινωνία και αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι πιθανό να υπάρξουν μικρές κόντρες ή διαφωνίες στα αισθηματικά, κυρίως λόγω της ανάγκης σου να εστιάσεις περισσότερο στις δικές σου επιθυμίες. Αν είσαι μόνος είναι πιθανό να προκύψει ένα νέο φλερτ, όχι όμως απαραίτητα κάτι πολλά υποσχόμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει καλή διάθεση για εξερεύνηση και νέες εμπειρίες, καθιστώντας την ημέρα ιδανική για να συζητήσεις επαγγελματικές ενάρξεις ή μεταβολές. Κάποια σχέδια σε ενθουσιάζουν και σου ανοίγουν νέες πόρτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Ταύρε, η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να ανακαλύψεις όσα κρύβονται στο υποσυνείδητό σου, δημιουργώντας την ανάγκη να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη αυξάνει λίγο τις ανησυχίες σου για την καθημερινότητά σου και κάποιες υποχρεώσεις σου. Παρά τις προκλήσεις, της Πέμπτης το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία έρχεται να σου προσφέρει ένα θετικό άνοιγμα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις οικονομικές σου επιδιώξεις ή την αυτοεκτίμησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι λιγάκι ευάλωτος στα ερωτικά, επομένως καλό θα είναι να πάρεις το χρόνο σου, ώστε να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου. Ως προτεραιότητα θέσε την προσωπική σου ανάπτυξη, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά έχεις αυξημένο στρες, επειδή οι υποχρεώσεις σου φαίνονται ‘βουνό. Αυτό δημιουργεί μια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες και τις απαιτήσεις των συναδέλφων και πελατών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Δίδυμε, η Σελήνη στον Κριό, σήμερα Πέμπτη, ενεργοποιεί σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον κοινωνικό σου κύκλο, τις φιλίες σου και τις ομαδικές σου δραστηριότητες. Κανονίζεις εξόδους και περνάς όμορφα. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί μια εσωτερική σύγκρουση, καθώς ενδέχεται να νιώσεις πως οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις ή οι φιλικές σου σχέσεις έρχονται σε αντίθεση με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Παρά τις προκλήσεις, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία έρχεται να φέρει φως και αισιοδοξία σε αυτό το σκηνικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, το σύμπαν σου χαρίζει τη δύναμη να προσεγγίσεις ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν στήριξη και ενθάρρυνση, ενισχύοντας την αίσθηση ότι σε καταλαβαίνουν κι ενδιαφέρονται πραγματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μοιάζει ότι πάλλεσαι προς δύο κατευθύνσεις – από τη μια η επιθυμία να ενισχύσεις τη θέση σου στον κοινωνικό σου περίγυρο και από την άλλη η ανάγκη για επαγγελματική σταθερότητα. Ποιες είναι πραγματικά οι προτεραιότητές σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη στον Κριό σε κάνει να ασχολείσαι με την επαγγελματική σου ζωή και τις φιλοδοξίες σου. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια μπορεί να φέρει και ένταση, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις ανάμεσα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και τις ανάγκες για ηρεμία και ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Τα καλά νέα προκύπτουν από το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία σου προσφέρει ευκαιρίες για πρόοδο και εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι συγκρούσεις στα αισθηματικά σε δυσκολεύουν να εξισορροπήσεις τις ανάγκες σου στο σπίτι με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ειδικά αν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις αρκετό χρόνο για τον εαυτό σου ή τους αγαπημένους σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βρίσκεις λύσεις και κάνεις ουσιαστικά βήματα προς την επαγγελματική σου επιτυχία, ακόμη και αν οι συνθήκες φαντάζουν απαιτητικές. Ο Δίας σε υποστηρίζει, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να βρεις νέες πηγές στήριξης ή συμμαχίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η Σελήνη στον Κριό, σήμερα Πέμπτη, ενεργοποιεί τη δίψα σου για γνώση, περιπέτεια και προσωπική ανάπτυξη. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, είτε κυριολεκτικά μέσω ταξιδιών, είτε πνευματικά μέσω νέων γνώσεων και εμπειριών. Η αντίθεσή της με την Σελήνη φέρει μια εσωτερική σύγκρουση, ειδικά αν βρίσκεσαι σε μια φάση όπου οι πρακτικές ανάγκες ή οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε περιορίζουν. Παρά τις πιθανές δυσκολίες, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία προσφέρει ευκαιρίες για να ξεπεράσεις αυτά τα εμπόδια και να ανοίξεις νέους δρόμους στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά υπάρχει μία τάση πειραματισμού και εξερεύνησης. Είτε έχεις βρει τον έρωτά σου, είτε τον αναζητείς, σίγουρα τώρα πια κάνεις θαρραλέα βήματα να βελτιώσεις την αισθηματική ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει η έντονη επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να εξερευνήσεις νέες ιδέες ή κουλτούρες που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και να ανακαλύψεις κάτι καινούριο. Επομένως, στα επαγγελματικά ‘πειραματίζεσαι’ με γνώσεις και ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί έντονα συναισθήματα και σε καλεί να εξετάσεις ζητήματα που αφορούν τη βαθιά σου ψυχολογική κατάσταση και τις συναισθηματικές σου ανάγκες Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει ένταση γύρω από οικονομικά θέματα ή ζητήματα κοινών πόρων, κάτι που ίσως προκαλέσει διαφωνίες με συνεργάτες ή συντρόφους. Βέβαια, η Πέμπτη με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία σε ωθεί να βρεις θετικές λύσεις μέσα από βαθύτερη κατανόηση και ανάλυση των αναγκών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, αναδύονται στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με βαθύτερες επιθυμίες ή φόβους, καθώς και υποσυνείδητες ανασφάλειες που ενδέχεται να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αναμένεται να χρειαστεί να επανεξετάσεις οικονομικές συμφωνίες ή να διαπραγματευτείς για να βρεις μια πιο δίκαιη και ισορροπημένη λύση. Η μέρα είναι κατάλληλη για να βρεις πρωτοποριακές διεξόδους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Κριό φέρνει έντονη ενέργεια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, εστιάζοντας σε ζητήματα που αφορούν τον σύντροφό σου ή στενές συνεργασίες. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, σήμερα Πέμπτη, φέρει εντάσεις στις σχέσεις σου, ειδικά αν υπάρχουν υποβόσκουσες διαφορές που δεν έχουν αντιμετωπιστεί στα προσωπικά ή ακόμη και τις εργασιακές σου συμφωνίες. Το θετικό είναι πως το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία προσφέρει ευκαιρίες για συμφιλίωση και πρόοδο μέσα από ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σκέφτεσαι προσεκτικά τη δυναμική των σχέσεων σου και αναθεωρείς αν αυτές σε ικανοποιούν ή αν χρειάζονται αλλαγές. Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από έντονη επικοινωνία και ανάγκη για ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα καταφέρνεις να επιφέρεις ισορροπία στις επαγγελματικές σου συνεργασίες κι επιδιώξεις. Αντί να αποφεύγεις τις συζητήσεις, είναι προτιμότερο να συνεργαστείς με τους άλλους προς έναν κοινό στόχο και να κερδίσετε όλοι μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να εστιάσεις στην καθημερινότητά σου, την εργασία σου και την ευεξία σου. Παράλληλα, η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη προκαλεί ίντριγκα στη δουλειά σου ή ένταση στη σχέση σου με συναδέλφους σου. Επικρατεί λίγη ανισορροπία ανάμεσα στις δικές σου προσπάθειες και την ανταπόκριση που λαμβάνεις. Παρά τις εντάσεις, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία σου προσφέρει λύσεις και τη δυνατότητα να αισθανθείς ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η λίμπιντο σου μοιάζει αυξημένη. Παρά τις συναισθηματικές διακυμάνσεις που σου προκαλεί η Πέμπτη, βρίσκεις χρόνο κι ενέργεια για να περάσεις όμορφες αισθηματικές στιγμές ή να βρεις τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι να εξετάσεις τις εργασιακές σου σχέσεις ή να αναζητήσεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να οργανώσεις την καθημερινότητά σου, έτσι ώστε να μειώσεις το άγχος και την πίεση από τα επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί τη δημιουργικότητά σου, τις προσωπικές σου χαρές και την ανάγκη σου να εκφραστείς. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, βέβαια, σε καλεί να δώσεις έμφαση σε σχέσεις που αφορούν τα παιδιά σου ή τον/την σύντροφό σου και να εξισορροπήσεις τις δικές σου με τις δικές τους ανάγκες. Αντίστοιχα, το εξάγωνό της με το Δία σου προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για να εκπλήξεις τα πλήθη, σήμερα Πέμπτη, δείχνοντας τον πραγματικό σου εαυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως και η διάθεσή σου. Η ημέρα σου επιτρέπει να κανονίσεις εξόδους, να ασχοληθείς με το ταίρι σου ή να κάνεις καινούριες γνωριμίες που σε ενθουσιάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν υπάρχει κάποιο πάθος που θέλεις να εξερευνήσεις, αυτή είναι η στιγμή να το ακολουθήσεις. Είναι μία καλή στιγμή να κάνεις επάγγελμα κάτι που πραγματικά αγαπάς και μπορείς να αναζητήσεις συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αιγόκερε, η Σελήνη στον Κριό φέρνει ένταση και ενέργεια σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, σήμερα Πέμπτη. Παρατηρούνται μικρές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο και καλό θα είναι να επικοινωνήσεις ανοικτά και με συμπόνια σε όσους αγαπάς. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη σε φέρει αντιμέτωπο και με αυξημένες υποχρεώσεις. Παρά τις εντάσεις, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία προσφέρει θετική ενέργεια και ευκαιρίες για συναισθηματική ανάπτυξη και ενίσχυση της οικογενειακής ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, χρειάζεται να αναπροσαρμόσεις τον χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνεις στους οικείους σου, καθώς και να βρεις τρόπους να φέρεις περισσότερη ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες σου και την συναισθηματική σου ηρεμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανασφάλεια που αισθάνεσαι επηρεάζει άμεσα και τις επαγγελματικές σου επιλογές. Από την μία δεν προχωράς σε απερίσκεπτες ενέργειες κι αλλαγές, αλλά σίγουρα αρνείσαι να εξελιχθείς όσο χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα Πέμπτη, Υδροχόε, η Σελήνη στον Κριό φέρνει έντονη ενέργεια στην επικοινωνία σου και στις σχέσεις σου με τον κοντινό σου περίγυρο. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρει ένταση στην επικοινωνία σου, όμως σίγουρα οι συζητήσεις που κάνεις είναι γεμάτες νέες πληροφορίες που σε εξιτάρουν! Σα να μην έφτανε αυτό, το εξάγωνό της με το Δία αυξάνει τη δημιουργικότητά σου και βρίσκεις χρόνο για όσα πράγματα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι, ειδικά αν οι διαφορές απόψεων γίνονται έντονες. Από την άλλη, πρόκειται για μία ερωτική και παθιασμένη ημέρα που σου προσφέρει γνωριμίες ή ψυχολογική ανανέωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο Συνδυασμός της αγάπης για αυτό που κάνεις, για τη γνώση που αναζητάς και της αποφασιστικότητάς σου να επιτύχεις στα επαγγελματικά είναι το εισιτήριο για ένα καλύτερο και πιο σίγουρο οικονομικό κι εργασιακό αύριο.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα Πέμπτη, Ιχθύ, η Σελήνη στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και την αίσθηση της αξίας σου. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη σε κινητοποιεί μέσα από εξωτερικούς παράγοντες να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων ή υποστήριξη από άλλους, σε ψυχολογικό επίπεδο. Παρά τις πιθανές δυσκολίες, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία σου προσφέρει ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου χαρακτηρίζονται από αυξημένη λίμπιντο και αναζητάς στιγμές πάθους και αμοιβαιότητας. Από την άλλη η έντονη καθημερινότητά σου γίνεται εμπόδια και καλείσαι να διαχειριστείς έξυπνα το χρόνο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, παρά τους προβληματισμούς που προκύπτουν, στο τέλος της ημέρας βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά. Το μυαλό σου παραμένει ανοικτό σε νέες επαγγελματικές προτάσεις και συμφωνίες που αποδίδουν.

oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα