LifestyleΓυναίκα

Radiant Creamy Concealer της NARS από την Efi D.

Πριν από καιρό, μιλήσαμε για το αγαπημένο μου, ευρείας κατανάλωσης, concealer, οπότε σήμερα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το αγαπημένο μου high-end. Το αγόρασα τελείως κατά τύχη, απλά γιατί είχα ακούσει καλά λόγια κατά καιρούς και το βρήκα σε έκπτωση.
Κανείς μας όμως, δεν είχε προβλέψει τον έρωτα αυτό που δημιουργήθηκε. Γενικώς, ξέρετε ότι ερωτεύομαι εύκολα με προϊόντα, αλλά πολλές φορές με τον καιρό, καμια φορά ξεχνιέται.
Το συγκεκριμένο concealer όμως το αγάπησα, σε σημείο να το βάλω στο kit μου, το οποίο είναι σοβαρό κατ’ εμέ. Μιλάω βέβαια για το Radiant Creamy Concealer της NARS, το οποίο θα το χαρακτήριζα θεόσταλτο.

Ας αρχίσουμε όμως να αναλύουμε τα χαρακτηριστικά του. Είναι πραγματικά κρεμώδες, δε το νιώθεις βαρύ και δεν κάθεται στις γραμμές κάτω από τα μάτια. Συνεργάστηκε άψογα με όλες τις πούδρες μου, από Coty Airspun, μέχρι Laura Mercier.
Έχει ένα πάρα πολύ ωραίο τελείωμα, το οποίο θα χαρακτήριζα βελούδινο και δίνει κάλυψη, αλλά και φως ταυτόχρονα. Το μόνο που με χάλασε στην αρχή, είναι ότι το doe foot applicator που έχει, δεν βγάζει πολύ προϊόν, το οποίο βέβαια το αποδίδω στο stopper που έχει το concealer. Παρόλα αυτά δε χρειάζεσαι πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα προϊόντος για να κάνεις τη δουλειά σου, πράγμα το οποίο μου άρεσε πολύ.
Το χρωματικό εύρος είναι εξαιρετικό, αφού βγαίνει σε 30 αποχρώσεις, για θερμούς αλλά και ψυχρούς υποτόνους, και μπορείς να βρεις εύκολα την απόχρωσή σου. Επίσης, έχει βραβευτεί από το περιοδικό Allure για το 2018.

Ας δούμε όμως αναφορικά όλα τα χαρακτηριστικά του:
1. Έχει μεσαία κάλυψη, η οποία χτίζεται
2. Δίνει λαμπερό αποτέλεσμα
3. Διαρκεί 16 ώρες
4. Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα
5. Ανθεκτικό στην υγρασία
6. Ανθεκτικό στο νερό
7. Δε μεταφέρεται
8. Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος
9. Δεν περιέχει άρωμα, parabens και αλκοόλ
10. Είναι δερματολογικά ελεγμένο
11. Οφθαλμολογικά ελεγμένο
12. Είναι μη φαγεσωρογόνο, δηλαδή δε φράζει τους πόρους.
Το βρίσκουμε στα Sephora, αλλά και στο lookfantastic.gr, το οποίο συνήθως δίνει και εκπτωτικό κωδικό κάθε μήνα, στην τιμή των 30€ περίπου.

Εννοείται ότι είναι Efi Approved!

Αυτά λοιπόν από μένα για σήμερα. Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε το blog για να σας έρχεται ειδοποίηση για κάθε νέο post.
Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά σας φιλώ :*

Βρείτε την Έφη ΕΔΩ!

Instagram : efidsblog

Site : efids1.wordpress.com

Facebook : efidsblog

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα