HighlightsΚοζάνηΠείτε μας εσείς

Η αγανάκτηση της μητέρας – Ένα μήνα μετά τον τραυματισμό 12χρονου παιδιού, που το παρέσυρε αυτοκίνητο ένω προσπαθούσε να ξεφύγει από αγέλη σκυλιών, η κατάσταση παραμένει ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια!

Πριν από περίπου ένα μήνα, στις 4/2/20, επί της οδού Λαρίσης, στην Κοζάνη, απέναντι από την ταβέρνα “Το κουτούκι”, αυτοκίνητο παρέσυρε δώδεκαχρόνο αγόρι, την ώρα που αυτό προσπαθούσε να ξεφύγει από μια αγέλη αδέσποτων σκυλιών που το ακολουθούσε.

Σύμφωνα με τη μητέρα, το παιδί, παρόλο που τραυματίστηκε ελαφρά συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες για την πλήρη αποκατάσταση του αυχένα και του γονάτου του.

Σήμερα 7/3/20 η μητέρα του παιδιού καταγγέλει πως η κατάσταση στον συγκεκριμένο δρόμο παραμένει ακριβώς η ίδια. Η συγκεκριμένη αγέλη σκυλιών συνεχίζει να βρίσκεται εκεί και να δημιουργει προβλήματα. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η μητέρα στο kouzounews.gr “Από τότε μέχρι και σήμερα  κανείς δεν ήρθε να τα μαζέψει παρόλο που είχε γίνει γνωστό.”

Μαλιστα καταγγέλει πως το συγκεκριμένο σκυλί της παραπάνω φωτογραφίας, που βρίσκεται ακόμη στη γειτονιά, είναι εκείνο που επιτέθηκε στο παιδί και στη συνέχεια επιτέθηκαν και τα υπόλοιπα.

Επίσης στο σημείο εκείνο, που να τονίσουμε πως είναι ένας πολύ κεντρικός δρόμος, υπάρχει έλλειψη φωτισμού,πραγμα που καθιστά το σημείο ακόμη πιο επικίνδυνο.

Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει επιτέλους να δώσουν μια λύση σε αυτή την κατάσταση… Το θέμα των αδέσποτων σε πολλές περιοχές της Κοζάνης είναι ανεξέλεγκτο και δημιουργεί πολλά προβλήματα!! Σήμερα είναι ένα παιδί… αύριο;;;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα