EventsHighlightsΧωρίς κατηγορία

Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας στην Κοζάνη: “Μαζί Μπορούμε να Πετύχουμε Περισσότερα (ΦΩΤΟ)

Σήμερα πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ ψυχικής υγείας, μια σημαντική πρωτοβουλία της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α., του Δήμου Κοζάνης και των φορέων της πόλης. Στόχος της διοργάνωσης ήταν η παρουσίαση του έργου τους, καθώς και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με καίρια ζητήματα ψυχικής υγείας και κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Με κεντρικό μήνυμα “Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα”, το φεστιβάλ ανέδειξε τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας στην αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων όπως η αναπηρία, οι εξαρτήσεις και η κακοποίηση των γυναικών. Οι διοργανωτές υπογράμμισαν την ανάγκη για συνεργασία και στήριξη, δημιουργώντας ένα δίχτυ προστασίας και ενδυνάμωσης για όσους έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα κάλεσμα προς την κοινωνία να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια αυτή, με στόχο να προάγουν την αλληλεγγύη και την ασφάλεια για όλους, ανεξαρτήτως των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα