Υλικά Συνταγής
-
Για το μπισκότο
- 150 γραμ. μπισκότα digestive (αλεσμένα σε τρίμματα)
- 2 κ.σ. γεμάτες λιωμένο βούτυρο
- λίγο ξύσμα λάιμ
- 6 κ.σ. χυμό φράουλας
-
Για τη γέμιση
- 1 κιλό φράουλες (κατακόκκινες-ώριμες και σφιχτές)
- 100 γραμ. ζάχαρη
- χυμό από μισό λάιμ
- 2 κ.σ. νερό
- 2 κ.σ. κορν φλαόυρ (διαλυμένο σε λίγο νερό)
-
Για την κρέμα τυριού
- 2 φύλλα ζελατίνα
- 1 κ.γλ. χυμό λάιμ
- 2 κ.γλ. νερό
- 400 γραμ. τυρί κρέμα
- 250 γραμ. ζαχαρούχο γάλα
- 300 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.γλ υγρή βανίλια
Για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου