LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Γενικά
Η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, Κριέ μου, σίγουρα δεν θα σου περάσει απαρατήρητη. Σήμερα Τετάρτη κι εσύ βυθίζεσαι σε σκέψεις σχετικές με τον κόσμο, τον ψυχισμό σου και το παρελθόν. Φρόντισε να συζητήσεις με έμπιστα άτομα αυτά που σε απασχολούν, γιατί η κρίση σου δεν είναι ξεκάθαρη προς το παρόν. Θα σε βοηθήσει να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι, προκειμένου να αξιολογήσεις αν ‘στέκουν’ καλά στα αυτιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά πολλαπλασιάζονται τα ερωτηματικά σου. Έχεις κάνει τη σωστή επιλογή; Θα εμφανιστεί το σωστό πρόσωπο στη ζωή σου αν είσαι μόνος; Μπορεί η μέρα να μην ευνοεί τις αισθηματικές ενάρξεις, σίγουρα όμως θα χρειαστείς μία ενδοσκόπηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, καλό θα είναι να έχεις το νου σου στην εμφάνιση ανταγωνιστών που σου παρουσιάζονται ως συνάδελφοι ή θαυμαστές της δουλειάς σου. Κράτησε αυστηρή εχεμύθεια μέσα στην ημέρα και προστατεύσου από τυχόν κουτσομπολιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ταύρε, θεωρείσαι από τους ευνοημένους της σημερινή Σεληνιακής Έκλειψης που πραγματοποιείται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που σε επηρεάζει από το ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή την Τετάρτη, σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές σε συνεργασίες ή ομάδες στις οποίες συμμετέχεις, με νέες ευκαιρίες να ανοίγονται μπροστά σου. Άνθρωποι που σε περιβάλλουν, σε κινητοποιούν να ενδυναμώσεις τη θέση σου και να χτίσεις μακροπρόθεσμες σχέσεις με ανθρώπους που μοιράζονται κοινούς στόχους και όραμα. Εισέρχεσαι σε διλήμματα που σε κάνουν να ξεκαθαρίσεις παλιές φιλίες ή να δώσεις ευκαιρίες σε νέες σχέσεις που μπορούν να σου προσφέρουν στήριξη και έμπνευση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η έκλειψη αυτή φέρνει κάθαρση και ανανέωση, βοηθώντας σε να απομακρύνεις τοξικούς ανθρώπους και να τους αντικαταστήσεις με πιο ποιοτικές παρέες. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εσωτερική σου διαίσθηση θα είναι ισχυρή αυτήν την περίοδο, γι’ αυτό εμπιστεύσου το ένστικτό σου όταν πρόκειται για αποφάσεις που αφορούν τον κοινωνικό και επαγγελματικό σου κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων μολονότι είναι φύσεως Βόρειου Δεσμού, κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και θολώνει τα νερά στην επαγγελματική και κοινωνική σου εικόνα. Συμβαίνουν πράγματα που σε αφήσουν με αμφιβολίες για το ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις ή προκαλούν σύγχυση σχετικά με τους πραγματικούς σου στόχους. Ακούς παραπλανητικές πληροφορίες ή υποσχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, οπότε απαιτείται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αποφάσεις σου. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά απόφυγε τις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις ή την εξιδανίκευση καταστάσεων και ανθρώπων. Δεν αποκλείεται ένα άτομο να σε προσεγγίσει επειδή θέλει ‘κάτι από εσένα’ και όχι… εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιπλέον, η κοινωνική σου εικόνα μπορεί να επηρεαστεί από παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις, γι’ αυτό είναι σημαντικό να παραμείνεις ξεκάθαρος και ειλικρινής στην επικοινωνία σου, τουλάχιστον όταν συζητάς για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων σου φέρνει ευκαιρίες και εύνοια σε τομείς που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη. Αυτή η κοσμική ευθυγράμμιση της Τετάρτης ρίχνει φως σε ζητήματα που σχετίζονται με την επέκταση των οριζόντων σου, είτε μέσω ταξιδιών είτε μέσω νέων γνώσεων και εμπειριών που μπορείς να αποκτήσεις. Παρατάς τη ζώνη άνεσής σου και αναζητάς νέες περιπέτειες, είτε πνευματικές είτε κυριολεκτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η θετική επιρροή της έκλειψης ενισχύει την πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου κι αυτό θα βοηθήσει και τα ερωτικά σου. Εξερευνάς μόνος ή με ένα σημαντικό πρόσωπο το άγνωστο με θάρρος και περιέργεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν σκεφτόσουν να ξεκινήσεις μια νέα εκπαίδευση, να ταξιδέψεις ή να επεκτείνεις τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα σε διεθνές επίπεδο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσεις. Η έκλειψη αυτή σε καλεί να ανοιχτείς σε νέες προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς ρίχνει φως σε θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε προβληματίζουν, αλλά παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερες φοβίες και ανησυχίες. Αυτή την Τετάρτη οι εσωτερικές προκλήσεις, παρόλο που δημιουργούν ένταση, σου δίνουν την ευκαιρία να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου και να επιδιώξεις τη μεταμόρφωσή σου σε μια καλύτερη εκδοχή σου. Το διάστημα αυτό δεν θα είναι εύκολο, όμως η έντονη αυτή διαδικασία της προσωπικής μεταμόρφωσης θα σε οδηγήσει σε μια πιο ώριμη και ισχυρή θέση, με σαφή στόχευση και δύναμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Παράλληλα, η λίμπιντό σου είναι αυξημένη και μπορεί να νιώθεις μεγαλύτερη έλξη για βαθύτερες αισθηματικές επαφές κι αληθινή σύνδεση με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Εξερευνάς τα ένστικτά σου αναζητώντας ουσία και πάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι λύσεις που θα βρεις στα οικονομικά και τα επαγγελματικά, ακόμη κι αν απαιτήσουν προσπάθεια τώρα, θα σου δώσουν μακροχρόνια ασφάλεια και ηρεμία. Το τελικό αποτέλεσμα θα σου φέρει ισχυρότερη αίσθηση ελέγχου .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Τετάρτη έφτασε Παρθένε, όπου η σημερινή έκλειψη φέρνει το φως σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Ξεκινά μία περίοδος που σε ωθεί να δεις τις σχέσεις αυτές με νέα ματιά, αναγνωρίζοντας ποιες συνδέσεις έχουν αμοιβαιότητα και ποιες χρειάζονται αναθεώρηση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν στιγμές έντασης ή ανακατατάξεων, αλλά αυτές οι αλλαγές είναι απαραίτητες για να δημιουργηθεί περισσότερη ισορροπία και αυθεντικότητα στις επαφές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εάν είσαι σε σχέση, η έκλειψη μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις που θα σας οδηγήσουν να δείτε τη δυναμική της σχέσης με μεγαλύτερη διαύγεια. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να συναντήσεις άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι να μη διαπραγματευτείς ξανά όρους, όρια ή προσδοκίες από τις επαγγελματικές συνεργασίες σου, αφού η παρουσία του Ποσειδώνα θολώνει το τοπίο. Η έναρξη νέων οικονομικών συμφωνιών απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα φέρνοντας αλλαγές και θολότητα σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου. Την Τετάρτη επικρατεί η αίσθηση αβεβαιότητας ή σύγχυσης σχετικά με το πώς να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σου, ενώ παρατηρούνται και παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο, από σήμερα ξεκινά η περίοδος όπου θα αναθεωρήσεις τις συνήθειές σου και να ενσωματώσεις περισσότερο δημιουργικότητα στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ποσειδώνας προσθέτει μια ρομαντική και ονειροπόλα νότα στις αποφάσεις σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις έντονη σύνδεση με τους άλλους, καθώς και την ανάγκη να προσφέρεις αγάπη και φροντίδα στον ερωτικό σου σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην ξεχνάς να είσαι προσεκτικός στην οργάνωση των υποχρεώσεών σου, καθώς η τα όρια στα επαγγελματικά χάνονται και χάνεσαι μέσα στις λεπτομέρειες. Συνιστάται να ανανεώσεις τη ρουτίνα σου με νέες, πιο θετικές πρακτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σκορπιέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ρίχνει φως σε θέματα που αφορούν τη δημιουργικότητά σου, τις προσωπικές χαρές και τις συναισθηματικές σου επενδύσεις. Αυτό το κοσμικό φαινόμενο σε καλεί να εξετάσεις πώς εκφράζεις την αγάπη σου στους άλλους, τον έρωτα και τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνεις τη ζωή. Τι σε γεμίζει δημιουργικά ή συναισθηματικά; Βρίσκεις αρκετό χρόνο για τα παιδιά ή τα χόμπι σου;

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας αν αυτή η σχέση ικανοποιεί πραγματικά τις βαθύτερες ανάγκες σου. Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά σου φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παράλληλα, είναι καλή στιγμή να εξετάσεις το πώς διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου και στα επαγγελματικά, επιτρέποντας πια στον εαυτό σου να ζήσει πιο αληθινά και αυθόρμητα. Μπορείς να κάνεις ένα χόμπι σου επάγγελμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς στρέφει το φως σε θέματα που αφορούν τις ρίζες σου, το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή. Η Τετάρτη αποτελεί την έναρξη μίας περιόδου βαθιάς ενδοσκόπησης, κατά την οποία ίσως αισθανθείς την ανάγκη να επανεξετάσεις το πώς νιώθεις σε σχέση με την προσωπική σου ασφάλεια και σταθερότητα. Η ενέργεια της έκλειψης σε κάνει να ασχολείσαι με το παρελθόν και κάποια προβλήματα που χρειάζονται επίλυση, καθώς και λίγες συναισθηματικές ανησυχίες που σχετίζονται με τον οικογενειακό σου χώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ακόμη και στα ερωτικά, βυθίζεσαι σε μία εσωτερική αναζήτηση για το πώς θέλεις να συνδεθείς συναισθηματικά με τους άλλους ή ακόμη και μια βαθιά ανάγκη να ανακαλύψεις νέες ρίζες που σε γεμίζουν με αίσθηση ανήκειν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει η ανάγκη για ανανέωση στον επαγγελματικό σου χώρο. Η διάθεσή σου γίνεται εύθραυστη και προσπαθείς να φτιάξεις το εξωτερικό σου περιβάλλον, με στόχο να νιώσεις καλύτερα μέσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που συνδέονται με την επικοινωνία και τις σχέσεις σου με τους γύρω σου, κυρίως με αδέρφια, γείτονες ή στενούς συγγενείς. Ίσως παρατηρήσεις ότι κάποιες συζητήσεις φέρνουν στην επιφάνεια παρεξηγήσεις ή ανεπίλυτα θέματα που χρειάζονται διαύγεια και συνεννόηση. Είναι μια καλή στιγμή να αναθεωρήσεις τον τρόπο που επικοινωνείς και να σκεφτείς αν εκφράζεις τις σκέψεις σου με τρόπο που να γίνεται αντιληπτός από τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορεί να υπάρχει σύγχυση ή παραπλανητικά μηνύματα. Πρόσεξε μη συγχέεις τη φιλική συμπεριφορά των άλλων με φλερτ, καταλήγοντας να θρέφεις αισθήματα για το λάθος άτομο. Πάντως ευκαιρίες ανανέωσης, εμφανίζονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξεις τους ορίζοντές σου στη γνώση, αλλά φρόντισε να επιβεβαιώσεις την ακρίβεια των πληροφοριών που σου δίνονται στη δουλειά. Βελτιώνεις την επικοινωνιακή σου ικανότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου και τις αξίες σου. Αισθάνεσαι έντονη αβεβαιότητα σχετικά με την οικονομική σου κατάσταση ή την αίσθηση της ασφάλειάς σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις πηγές εσόδων και τα υλικά αγαθά. Η σύγχυση αυτή, σήμερα Τετάρτη, μπορεί να σε κάνει να επανεξετάσεις τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι του πόρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, η ημέρα σε καλεί να επανεξετάσεις την αξία που δίνεις στον εαυτό σου. Καλό είναι να αναζητήσεις σχέσεις που βασίζονται σε σταθερές βάσεις και να απομακρυνθείς από καταστάσεις που σου προσφέρουν ψευδείς ελπίδες ή αβεβαιότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, μέσα από αναποδιές κινητοποιείσαι να βρεις νέους τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου σε σχέση με την απόκτηση και τη διαχείριση υλικών αγαθών.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η Έκλειψη Σελήνης που που κορυφώνεται σήμερα στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα φέρνει σημαντικές αλλαγές σε θέματα που είναι σχετικά με την προσωπική σου ταυτότητα, την εικόνα σου και το πώς προβάλλεσαι στον κόσμο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναθεωρήσεις τον εαυτό σου, να δεις ποια είναι τα αληθινά σου θέλω και να αναρωτηθείς αν το μονοπάτι που ακολουθείς αντανακλά την αυθεντική σου φύση, στα επαγγελματικά και τα προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου προσφέρεται η ευκαιρία για μια βαθιά εσωτερική αναζήτηση και σε καλεί να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Στα ερωτικά οι επιλογές που κάνεις μοιάζουν ακατάλληλες ή εξιδανικευμένες, αφού η κρίση σου δεν είναι καθαρή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ακόμη και στα επαγγελματικά παρατηρούνται έντονα συναισθήματα ή αμφιβολίες για το ποιος πραγματικά είσαι, επειδή το σύμπαν θέλει να ανακαλύψεις την πραγματική σου δύναμη. Πρόσεξε, όμως, τις προτάσεις που σου κάνουν σήμερα, γιατί δεν είναι όπως φαίνονται.

oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα