HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

2 νέα (πολύ ελπιδοφόρα) εξιτήρια από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Δύο νέα εξιτήρια βγήκαν από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, σε ασθενείς που νόσησαν από κορονοϊό. Πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Δαμασκηνιά, που βρίσκονται σε προχωρημένες ηλικίες.
Το γεγονός που κάνει πολύ σημαντικά τα δύο αυτά εξιτήρια, είναι το ότι οι ασθενείς αυτοί, παρουσίασαν σημαντική επιδείνωση της υγείας τους κατά τη νοσηλεία τους τις προηγούμενες μέρες. Και ενώ η κατάσταση ήταν απαισιόδοξη λόγω των πολλών επιπλοκών που παρουσίασαν, οι άνθρωποι αυτοί ανέκαμψαν, και μετά από νοσηλεία ενός μήνα φεύγουν σήμερα Παρασκευή  από το Νοσοκομείο, υγιείς και χωρίς υπολειμματικές βλάβες.
Στα εξιτήρια αυτά συνέβαλλαν τα μέγιστα, οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής. Η είδηση της έκδοσης των εξιτηρίων έφερε χαμόγελα και ελπίδα για τη συνέχεια στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Η ραγδαία βελτίωση της υγείας τους τις τελευταίες μέρες, και τελικά η ίαση των συγκεκριμένων περιστατικών που ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τον ιό, αποτελεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το ότι ο ιός μπορεί να νικηθεί ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα